Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/rabe0079/public_html/include/mysql.class.php on line 15
A Bernasound - Sunetul devine realitate

Service A Bernasound

Asiguram reparatii pentru aparatele auditive Bernafon indiferent de unde a fost achizitionat si cand.

Daca vi s-a stricat proteza auditiva sau doriti sa fie verificata puteti sa o trimiteti direct la sediul firmei prin posta la:
Adresa: Str. Constantin Brancusi nr. 132, Cluj-Napoca, cod 400462
Tel: +40 364 401 051
Tel/Fax: +40 264 442 818
Fax: +40 364 401 052
Email: office@abernasound.ro

...sau puteti s-o duceti la cel mai apropiat punct de lucru A Bernasound de unde va fi trimis la reparatie de catre audioprotezist.

Pentru a beneficia de reparatie garantiala si pentru a cunoaste istoricul reparatiilor, produsul trebuie sa fie însotit de certificatul de garantie.
Produsele aflate în perioada de garantie si a caror defectiune a intervenit în urma unor motive independente de utilizator, sunt reparate gratuit.Daca produsul a iesit din termenul de garantie sau daca defectiunea a intervenit în urma utilizarii defectuoase a produsului, nerespectarea intructiunilor de utilizare, precum si în cazul în care se schimba componente considerate consumabile, se va întocmi un deviz de reparatie estimativ. Costul reparatiei este comunicat personal sau prin telefon. În cazul acceptului beneficiarului se trece la repararea produsului; în caz contrar produsul se trimite înapoi beneficiarului.

In cazul in care ati lasat proteza auditiva la punctul de lucru, in momentul in care acesta ajunge inapoi veti fi contactat de catre audioprotezist si veti stabili impreuna cand puteti sa o ridicati.

Daca ati trimis proteza direct la Cluj noi vi-l returnam prin posta, plata reparatiei o veti efectua prin ramburs platind direct postasului.